Nasza cukiernia oferuje szeroki wybór wyjątkowych smaków, które zachwycą Twoje kubki smakowe i dodadzą uroku Twojej uroczystości.
Zapraszamy do odkrywania różnorodności smaków, od tradycyjnych klasyków po innowacyjne kompozycje. Wybierz swój ulubiony smak lub pozwól się zainspirować naszymi kulinarnymi kreacjami. Wszystkie nasze torty są wytworzone z najwyższej jakości składników, aby dostarczyć Ci niezapomniane doznania smakowe.
Ciesz się z nami kulinarnej podróży pełnej aromatycznych przygód i smakowych uniesień. Wybierz tort, który idealnie odda charakter Twojej uroczystości i sprawi, że każdy kęs będzie wyjątkowym przeżyciem.
Zapraszamy do eksploracji naszych niezwykłych smaków tortów!
SMAKI NA BAZIE KREMU
- waniliowy
- czekoladowy
- bakaliowy
- pijane bakalie
- czarny las (czekoladowy z frużeliną wiśniową i kawałkami czekolady)
- wspomnienie lata (czekoladowy z frużeliną z czarnej porzeczki
i kawałkami czekolady) - malinowe szaleństwo (czekoladowy z frużeliną malinowym
i kawałkami czekolady) - malibu (kokos, pasta kokosowa, migdał i spirytus)
- orzech laskowy z nutellą i orzechami
- straciatella
- truskawkowy
- malinowy
- ananasowy
- gruszkowy
- wiśniowy
- owoce leśne z musem jagodowym
- karmelowy z karmelizowanym słonecznikiem
- latte macchiato
- kokosowy
- kokosowy z białą czekoladą i chrupkami
- czekoladowy z czekoladą i chrupkami
- krem mleczny z chałwą
- kawowy
- migdałowy z musem z czerwonej porzeczki
- adwokat
- pistacjowy z chrupiącą prażynką i kremem czekoladowym
- rezydent (krem bakaliowy z alkoholem, musem wiśniowym i gotowanym orzechem)
SMAKI NA BAZIE ŚMIETANY
- waniliowy
- waniliowy z owocami
- truskawkowy
- malinowy
- marakuja
- marakuja z brzoskwinią
- malibu
- kokosowy
- bananowy
- owoce leśne
- gruszkowy
- wiśniowy
- ananasowy
- cytrynowy
- tiramisu
- adwokat
- latte macchiato
- kawowy
- czekoladowy
- śmietana paryska
- orzech laskowy z nutellą i orzechami
- straciatella
- jesienna morela z czekoladowym
ganaszem z nutą alkoholu i musem
morelowym - pistacjowy z białą czekoladą i malinami
RODZAJE MASY DO TYNKOWANIA/DEKOROWANIA TORTU
- CUKROWA (śnieżno-biała)
- MARCEPANOWA (ecru)
- CZEKOLADOWA (ciała, ciemna, niebieska, różowa)
- ŚMIETANOWA
- KREMOWA
RODZAJ POSYPKI NA TORT
- kokos
- płatki migdałowe
- orzech włoski
- krokant ryżowy
- czekolada deserowa
- czekolada biała
- czekolada różowa
DODATKOWE INFORMACJE:
Istnieje możliwość wymiany jednego z blatów biszkoptu na wkładkę kokosową lub orzechową.
Torty według własnego pomysłu klienta są indywidualnie wyceniane.
Dekoracje takie jak: toppery, figurki, kwiaty, owoce, opłatki są elementem zmiennym ze względu na ich sezonowość i dostępność.
Wielkości tortów znajdziesz tutaj.