Wielkości i smaki tortów

Wielkości tortów
- TORTY OKRĄGŁE
- 16 cm (6-8 osób)
- 18 cm (8-10 osób)
- 20 cm (10-15 osób)
- 22 cm (15-20 osób)
- 24 cm (20-25 osób)
- 26 cm (25-28 osób)
- 28 cm (28-32 osób)
- 30 cm (32-35 osób)
- 32 cm (35-40 osób)
- TORTY KWADRATOWE
- 17 x 17 cm (ok. 10 osób)
- 20 x 20 cm (15-20 osób)
- 24 x 24 cm (20-25 osób)
- 28 x 28 cm (30-40 osób)
- 32 x 32 cm (40-50 osób)
Rodzaje tortów
- TORT SZWARCWALD
- 16 cm
- 18 cm
- 22 cm
- 24 cm
- 26 cm
- 28 cm
- 30 cm
- 32 cm
- TORT SACHER
- mały 18 cm
- średni 26 cm
- duży 30 cm
- SERNIK NA ZIMNO lub SERNIK PIECZONY
- mały16 cm
- duży 26 cm
- MIODOWNIK
- mały 20 cm
- duży 24 cm
- SZARLOTKA
- mała 16 cm
- duża 26 cm
- TORTY BEZOWE
- mały 18 cm
- średni 24 cm
- duży 30 cm
RODZAJE MASY
- CUKROWA (śnieżno-biała)
- MARCEPANOWA ( ecru)
RODZAJ POSYPKI NA TORT
- kokos
- płatki migdałowe
- orzech włoski
- krokant ryżowy
- czekolada
- deserowa
- biała
- różowa
- karmelowa
DODATKOWE INFORMACJE:
Istnieje możliwość wymiany jednego z blatów biszkoptu na wkładkę kokosową lub orzechową.
Torty według własnego pomysłu klienta są indywidualnie wyceniane.
Dekoracje takie jak: figurki, kwiaty, owoce, opłatki są elementem zmiennym ze względu na ich sezonowość i dostępność.
SMAKI NA BAZIE KREMU
- waniliowy
- czekoladowy
- bakaliowy
- pijane bakalie
- czarny las (czekoladowy z frużeliną wiśniową i kawałkami czekolady)
- wspomnienie lata (czekoladowy z frużeliną z czarnej porzeczki i kawałkami czekolady)
- malinowe szaleństwo (czekoladowy z frużeliną malinowym i kawałkami czekolady)
- malibu
- orzech laskowy z nutellą i orzechami
- straciatella
- truskawkowy
- malinowy
- ananasowy
- gruszkowy
- wiśniowy
- adwokatowy
- karmelowy
- latte macchiato
- kokosowy
- kokosowy z białą czekoladą i chrupkami
- czekoladowy z czekoladą i chrupkami
- czekoladowo- miętowy
- kawowy
- migdałowy z musem z czerwonej porzeczki
- owoce leśne z musem jagodowym
SMAKI NA BAZIE ŚMIETANY
- waniliowy
- waniliowy z owocami
- truskawkowy
- malinowy
- marakuja
- zielone jabłko
- malibu
- kokosowy
- adwokatowy
- latte macchiato
- kawowy
- czekoladowy
- śmietana paryska
- bananowy
- owoce leśne
- marakuja
- gruszkowy
- wiśniowy
- ananasowy
- tiramisu
- cytrynowy
- orzech laskowy z nutellą i orzechami
- straciatella